Всички ще донесат  цветя за това постижение. На наградите на Гилдията

...
Всички ще донесат  цветя за това постижение. На наградите на Гилдията
Коментари Харесай

Барбра Стрейзънд ще ви накара да повярвате във филмовата магия с речта на SAG Life Achievement Speeč

Всички ще донесат  цветя за това достижение.

На премиите на Гилдията на актьорите през 2024 година мултихифенатът беше удостоен с наградата си за житейски достижения на 24 февруари. За случая профсъюзът притегли и двамата, за да прегледа забележителната, 60-годишна кариера на Барбра. (Вижте всички спечелили от вечерта тук.)

„ Спомням си по какъв начин мечтаех да бъда актриса като тийнейджърка, седейки в леглото си в Бруклин с халба кафе сладолед и списание за филми “, спомня си звездата до момента в който държи трофея си. „ Не харесвах действителността. Исках да вземам участие във филмите. Въпреки че знаех, че не наподобявам на другите дами. Майка ми сподели, че е по-добре да се научиш да пишеш, само че аз не слушах и някак си по някакъв метод, всичко се сбъдна. "

И до момента в който си спомня тези, които са й помогнали при започване на кариерата й – в това число режисьора Уилям Уайлър и оператора Хауърд Страуд, за които тя сподели, че „ няма проблем с млада жена, която има мнение " —Барбра се замисли върху методите, по които нейнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР